Vyhledávání

Kontakt


Knihovna Václava Čtvrtka
"Jivínský Štefan"
Denisova 400
506 01 Jičín

jivinskystefan@seznam.cz

Nominační výzva 2023

17.11.2023 09:35

 

Pro vzpomínku na nezapomenutelného jičínského občana Josefa Štefana Kubína rozhodli jsme se již šestadvacátým rokem udělit

Jivínského Štefana

 

za pozoruhodný

kulturní počin roku

a za dlouhodobou činnost v kultuře

 

   

    Nechceme, aby žádné z bohulibých konání zůstalo nepovšimnuto. Rádi pozveme všechny navržené k popovídání, rádi všem poděkujeme. Těšíme se, že čtenáři naší výzvy se rozpomenou, co hezkého se v posledním roce v kultuře na okrese událo, a přispějí k nominaci.

    Návrh na udělení Štefana může podat každý. Stačí uvést jméno a známou adresu nominovaného (jednotlivce či skupiny) a stručné zdůvodnění, připsat, zda se jedná o počin v roce 2023 (I. kategorie), nebo o dlouhodobou činnost – trvající nejméně 5 let (II. kategorie). Prosíme, připojte také údaje o navrhovateli, tj. jméno a adresu.
Pro urychlení komunikace přivítáme též adresy e-mailové. 

    Své návrhy zasílejte do 31. 12. 2023 buď na e-mailovou adresu: jivinskystefan@seznam.cz, nebo poštou na adresu: Knihovna Václava Čtvrtka, Denisova 400, 506 01 Jičín. Nominace můžete v půjčovní době přinést i osobně do oddělení pro dospělé nebo kdykoliv vhodit do schránky knihovny (obálku označte heslem „Jivínský Štefan“).

    Více informací na jivinskystefan.webnode.cz. Těšíme se na setkání 25. února. 2024 v Kopidlně!

 


Štefanská komise

& Nadační fond Jičín - město pohádky

& Knihovna Václava Čtvrtka Jičín

& Střední škola zahradnická Kopidlno

& Město Kopidlno